Nieuws

 Wie zijn wij?

 Contact

 Producten bestellen
 Herbalife
 

 BMI berekenen

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Aankomen

 Supplementen

 Gezond snoep

 

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport
 
 Herbalife SKIN Care

 Lichaamsverzorging

 Gezichtsverzorging

 Skin Activator

 Haarverzorging

 

 Gezondheid

 EnquÍte/vragenlijst

 Succes verhalen

 Shake recepten

 

 Generation H

 Distributeur worden?

 

 English Version !!
 
GEZONDE TUSSENDOORTJES
 
Beheers uw honger en voel u energiek met deze proteÔnesupplementen en tussendoortjes. Een gezond maar lekker tussendoortje voor de lekkere trek. Pak bij zin in iets zoets een proteÔnereep en probeer bij zin in iets hartigs de gourmet tomatensoep of sojabonen.
 
Geroosterde sojabonen
            
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Geroosterde Sojabonen. Dit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9g proteÔne en 113 kcal per zakje, zijn Geroosterde Sojabonen een evenwichtiger alternatief voor andere hartige snacks zoals chips of crackers.
 
Gourmet Tomatensoep
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Gourmet Tomatensoep. Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŽrs.
 
Proteine repen
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

De proteÔnerepen van Herbalifeģ zijn een goede manier om de lekkere trek te stillen, ze bevatten weinig vetten en veel minder calorieŽn dan een gewone chocoladereep. En ze zijn net zo lekker als ze eruit zien!

 
ē 10 gram proteÔne per reep zorgt ervoor dat u zich energiek blijft voelen
ē Slechts 4 gram vet per reep
ē Ongeveer 140 calorieŽn per reep
 

Herbalife biedt een reeks hoogwaardige proteÔnerepen in drie verleidelijke smaken: vanille-amandel, chocolade-pinda en citrus-citroen.

 
Formule 1 maaltijdrepen
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Waar u ook bent en wat u ook doet; u kunt overal genieten van een overheerlijke Healthy Meal Bar met chocoladesmaak of yoghurt rood fruit! Het is de eenvoudigste manier om een complete maaltijd te eten en de essentiŽle voedingsstoffen binnen te krijgen die uw lichaam nodig heeft.
 
MEER INFORMATIE:
 
Wilt u weten of onze Herbalife producten voor u iets kunnen betekenen? Vul DIT formulier in of bel voor meer informatie. Na het versturen van dit formulier neem ik zo snel mogelijk per email of telefonisch contact op met u.
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2007 - 2014 fbischoff.nl     |    Alle rechten voorbehouden    |   Powered by Herbal Webdesign

|     Disclaimer    |     Privacy     |    Home     |