Nieuws

 Wie zijn wij?

 Contact

 Producten bestellen
 Herbalife
 

 BMI berekenen

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Aankomen

 Supplementen

 Gezond snoep

 

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport
 
 Herbalife SKIN Care

 Lichaamsverzorging

 Gezichtsverzorging

 Skin Activator

 Haarverzorging

 

 Gezondheid

 EnquÍte/vragenlijst

 Succes verhalen

 Shake recepten

 

 Generation H

 Distributeur worden?

 

 English Version !!
 
HERBALIFE SPORTVOEDING
Herbalife24, de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks.  Meer informatie>>
Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen - of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter; Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De productlijn met 5 producten is volledig op maat af te stemmen op uw niveau en trainingsbehoeften.
 

Of u nu een gelegenheids-, amateur- of beroepssporter bent, uw leven verloopt in een ritme dat bepaald wordt door de opeenvolging van perioden van inspanning en herstel. Om uw prestaties te optimaliseren, volstaat het niet om enkel ter gelegenheid van trainingen en wedstrijden aan uw voeding te denken. Een evenwichtige en aangepaste voeding, een goede hydratering en voldoende nachtrust heeft u het hele jaar door nodig.

 
 
Sportvoedingspecialist Herbalife heeft een supplierovereenkomst met diverse sportclubs in Nederland.
 
Vitesse en ADO Den Haag zullen niet alleen Herbalife voeding gebruiken, maar ook zal Herbalife door hen bij allerlei gelegenheden naar voren worden gebracht. Eerder heeft Herbalife een sponsorovereenkomst gesloten met SBV Excelsior en heeft Herbalife met Ajax, en HV KRAS/Volendam een supplierovereenkomst gesloten.
 

Gepersonaliseerd voedingsplan. Elke sporter is anders en iedereen heeft een ander focuspunt. Herbalife stelt daarom voor alle spelers van Vitesse een voedingsprogramma samen dat aansluit op de individuele behoefte en wensen, zodat iedereen de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Hieraan gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon van de spelers vooraf. Het voedingsprogramma draagt eraan bij dat de spelers geconcentreerd aan de training en wedstrijd beginnen, sneller herstellen en het langer conditioneel volhouden.

Herbalife is een van ’s werelds meest vooraanstaande aanbieders van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport en fitness en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven. Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. Alle producten worden exclusief aangeboden via een netwerk van meer dan twee miljoen onafhankelijke distributeurs wereldwijd. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken programma’s op maat. Gezien de nadruk op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluiten sportsponsorships goed aan op de visie van Herbalife.

 
Herbalife sponsort verschillende sportteams en individuele atleten van over de hele wereld.

Dit benadrukt Herbalife’s toewijding aan sport. Voorbeelden van beroemde, internationaal erkende voetbalclubs die we sponsoren, zijn FC Barcelona en LA Galaxy, waar David Beckham voor speelt. Lionel Messi FC Barcelona is een belangrijke uitdrager van de positieve effecten die de sportvoeding op zijn presteren heeft. Valencia CF, Schalke 04, Pumas van Mexico en de Braziliaanse Santos, naast de American Youth Soccer Organization (AYSO) in de VS. Naast clubs, sponsort Herbalife ook sportevenementen van over de hele wereld. Deze evenementen zijn o.a. de LA Women’s Tennis Championships in de U.S., en de jaarlijkse Moscow Marathon in Rusland.

 
HERBALIFE24
 
Nieuw Herbalife24 sportvoedingslijn
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24, de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks. 
Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen - of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter; Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De productlijn met 5 producten is volledig op maat af te stemmen op uw niveau en trainingsbehoeften. Meer info>>
 
Herbalife Distributeurs zijn sterk betrokken bij sportpromotie en sponsoring. Zij streven er dan ook naar om u te informeren over de voordelen van een evenwichtige levenswijze en u te laten zien hoe Herbalife u kan helpen.
 
3 SLEUTELFASEN voor lichaamsbeweging
 
De voorbereidingsfase

In de voorbereidende fase brengt u uw lichaam in de best mogelijke condities voor de verwachte oefening. U verhoogt het uithoudingsvermogen en versterkt uw spiermassa tot het maximale vermogen. Een evenwichtige en aangepaste voeding is een van de voorwaarden om dit te bereiken.

 
De prestatiefase
Dit is het moment waarop uw lichaam de energie gebruikt om de verwachte oefening uit te voeren. Tijdens de inspanning zijn twee factoren essentieel: goede hydratering en koolhydrateninname.
 
De herstelfase
Dit is de fase die u opnieuw in evenwicht brengt : water, suikers, proteÔnen, vitaminen en mineralen zijn dan de belangrijkste voedingsstoffen. Onmiddellijk na de inspanning zijn koolhydraten belangrijk, in de volgende uren spelen proteÔnen de grootste rol voor het spierherstel.
 
En als uw sportactiviteiten minderen?

Gekozen of gedwongen rust, einde seizoen, gevorderde leeftijd... zijn allemaal redenen om meer aandacht te besteden aan uw voeding in uw nieuwe levensstijl. De spiermassa moet behouden blijven, uw voeding aangepast aan uw nieuwe energieverbruik en er moet een voldoende inname zijn van vitaminen en mineralen.

 
Herbalife het hele jaar door!
 

Herbalife biedt u producten die u koolhydraten, vezels, essentiŽle vetzuren, vitaminen en mineralen leveren, alle voedingsstoffen die noodzakelijk zijn voor uw lichaam om boordevol vitaliteit te blijven. Het hele jaar door kunnen deze uitstekende partners een gemakkelijk en praktisch voedingsevenwicht garanderen.

 

Geweldige voeding = geweldige resultaten

 

Of u nu iedere dag een stevige wandeling maakt of serieus aan het trainen bent voor een zware triatlon; uw lichaam werkt beter met goede voedingÖ

 

Formule 1 uitgebalanceerde voeding

 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Wetenschappelijk samengesteld voor een uitgebalanceerde hoeveelheid proteÔne, koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en vezels. Een shake bevat koolhydraten en proteÔne; belangrijk voor de ondersteuning van een actieve levensstijl zodat uw lichaam alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft om optimaal te kunnen presteren. Verkrijgbaar in zeven heerlijke smaken: Toffee Appel Kaneel, Vanille, Chocolade, Aardbei, Tropische vruchten, Cappuccino en Cookies & Cream.

 

Formule 3 Ė Gepersonaliseerd proteÔnepoeder:

 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Een handige en veelzijdige bron aan proteÔne die toegevoegd kan worden aan shakes en sauzen; de hoeveelheid kan worden afgestemd op de persoonlijke behoefte. Ideaal voor spieropbouw en de instandhouding ervan en voor spierherstel en -reparatie.

 
Formule 2 - Multivitaminecomplex
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Lichamelijke inspanning verbruikt de essentiŽle voedingsstoffen dus actieve mensen hebben een betrouwbare en constante aanvoer van voedingsstoffen nodig. Des te harder u werkt, des te belangrijker is de consumptie van microvoedingsstoffen; het dagelijks innemen van dit supplement helpt een tekort aan te vullen.

 
H3O Pro sportdrank
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
De H3O Pro sportdrank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H3O Pro kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. H3O Pro Bevat anti-oxidant vitamines A, C en E. Meer informatie klik hier
 
Liftoffô
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Deze bruisende energiedrank biedt een uitstekende combinatie van vitaminen B die zorgen voor energie en de antioxidant vitamine C, plus guarana en cafeÔne die de concentratie verbeteren en stimuleren. Verkrijgbaar in de smaken: Sinaasappel en Citroen-limoen.

 
RoseGuard
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Biedt krachtige antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunen, het helpt te beschermen tegen vrije radicalen en helpt een tekort aan essentiŽle voedingsstoffen aan te vullen die dagelijks verloren gaan door slechte voeding, stress en vervuiling.

 
Schizandra Plus
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Een krachtig antioxidantsupplement met een speciale bonus: de plant Schizandra helpt het vermogen van het lichaam om zuurstof te gebruiken te vergroten.

 
NRG-tabletten
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Bevat guarana, een plant met opwekkende eigenschappen, deze tabletten werken en bieden een langdurig energiek gevoel.

 
Herbalifeline
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

EssentiŽle vetzuren zijn nodig voor een constante basis voor gewrichten, hart, zenuwen, spieren, hersenen, in feite heeft iedere cel in uw lichaam deze Ďgoede vettení nodig. Herbalifeline is een waardevolle bron van omega-3 vetzuren in een handige capsule.

 
ProteÔnerepen
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Met 10 g proteÔne en 16 g koolhydraten in elke reep met maar 4 g vet, deze knapperige proteÔnerepen zijn het perfecte tussendoortje voor na het sporten of als lekker tussendoortje op elk moment van de dag! Verkrijgbaar in de smaken: Vanille-amandel, Chocolade-pinda en Citrus-citroen.

 
Formule 1 maaltijdrepen
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Waar u ook bent en wat u ook doet; u kunt overal genieten van een overheerlijke Healthy Meal Bar met chocoladesmaak of yoghurt rood fruit! Het is de eenvoudigste manier om een complete maaltijd te eten en de essentiŽle voedingsstoffen binnen te krijgen die uw lichaam nodig heeft.
 
Meer informatie:
 
Neem contact met ons op voor meer informatie.
 

De uitgebreide productreeks van Herbalife voor wetenschappelijk geavanceerde voeding, gewichtsbeheersing en persoonlijke verzorging wordt gesteund door een persoonlijke, vriendelijke service en een 30-dagen Ďniet-goed-geld-terugígarantie.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2007 - 2014 fbischoff.nl     |    Alle rechten voorbehouden    |   Powered by Herbal Webdesign

|     Disclaimer    |     Privacy     |    Home     |